Rust en Ruimte


De wereld waarin we leven stopt ons vol met informatie en prikkels. Onze hoofden lopen over en we hebben moeite om in balans te blijven. Als we niet oppassen leven we als een robot omdat we niet meer de ruimte voelen ons hart te laten spreken. We verharden. Als we vol zitten hebben we geen ruimte meer om te ontspannen en het leven op ons af te laten komen. Wie weet wat we door onze eigen planning en controle over het hoofd zien.
 
De retraites worden georganiseerd aan het begin van de Vasten en Advent. Bij uitstek periodes in het jaar om aandacht te besteden aan innerlijke ruimte. Het is de tijd van ordenen en ruimte maken. Een APK voor de ziel. 

Ieder werkt aan zijn/haar eigen ruimte. Individuele en groepsactiviteiten volgen elkaar op. In de groep wordt gedeeld wat iemand kwijt wil maar ieder bepaalt zelf hoever dat gaat. 


"Innerlijke ruimte"          Prijs 165,00 all-in.

"Klaar voor Kerstmis"    Prijs 195,00 all-in. 


Aantal deelnemers minimaal 7 maximaal 15

Heb je interesse in een retraite en ken je mensen die met je mee willen doen, meld je dan als groep aan. We plannen deze retraite dan speciaal voor jou op een andere datum, mits de ruimte beschikbaar is.