Twee dagen de ziel opruimen, schoonmaken en innerlijke ruimte creëren  . 


Om het leven echt op je af te kunnen laten komen heb je ruimte nodig. Deze ruimte wordt dagelijks gevuld met allerlei 'ballast'. Het lijkt wel alsof we niet meer zonder deze 'ballast' kunnen leven. Ruimte ontstaat door keuzes te maken, keuzes voor wat er echt toe doet en het andere los te laten. 
 
Tijdens de tweedaagse retraite komen de deelnemers op adem en krijgen weer lucht. Ze onderzoeken op 5 verschillende aandachtsgebieden wat hun innerlijke ruimte storend vult. Ballast wordt klaar gemaakt om te verwijderen. Gedurende de dagen zijn er periodes van stilte maar er is ook altijd iemand om mee te praten.  Op de eerste dag werken we aan “Vasthouden en loslaten”, “Doen en laten” en “Vergeven en vergeten”. Op de tweede dag gaan we verder met “Geloven en weten” en “Ik en de ander”. Tijdens de afsluiting zetten we onze ballast aan de kant.

Ieder werkt aan zijn/haar eigen ruimte. Individuele en groepsactiviteiten volgen elkaar op. In de groep wordt gedeeld wat iemand kwijt wil maar ieder bepaalt zelf hoever dat gaat.
Aantal deelnemers minimaal 7 maximaal 15

Prijs  185,00, all-in