Meerdaagse workshop waarin je op zoek gaat naar de betekenis die Kerst voor jou heeft.

Ieder jaar zijn we al vroeg bezig met nadenken over Kerst: Bij wie gaan we het vieren? Wat eten we? Wie nodigen we uit? Wat trek ik aan? Wat zal ik kopen voor onder de kerstboom? Nemen we een echte of een kunstboom dit jaar? De winkels verleiden ons om veel te kopen. Het houdt ons allemaal bezig.

Wat creëren we nu eigenlijk? Iets dat met liefde en harmonie te maken heeft? Dat is wat de liedjes op de radio ons vertellen. Is dat waarom we uitgebreid eten en cadeautjes kopen? En lukt het?

In deze donkere dagen voor kerst luisteren we naar muziek, teksten en stilte. We komen op het spoor van de betekenis van Kerstmis door te kijken naar het kind in de kribbe. We nemen er even de tijd voor, voordat de kerststress losbarst. Wat we ontdekken zetten we om in onze eigen woorden en beeld. We worden stil in de donkere kapel en ontsteken kaarsen bij mooie woorden. We sluiten af door samen aan tafel te gaan.

Kosten 205,00 all-in.

Voorbereiding thuis:
-          Het favoriete kerstlied kiezen en doorgeven. Dit mag een traditioneel liedje zijn maar ook een popsong.
-          Op zondag verzorgen we gezamenlijk de lunch. Elke deelnemer bedenkt een koud gerecht en neemt hiervoor de ingrediënten mee en/of bereid
           het thuis voor.