Mijn beeld van Maria


 
Maria spreekt tot de verbeelding. Al eeuwen inspireert zij mensen tot het maken van de prachtigste muziek, de mooiste beelden en de meest ontroerende schilderijen. Ieder heeft zijn/haar eigen beeld van Maria. Mensen over de hele wereld branden kaarsjes voor haar. Ze zoeken en vinden troost bij haar. Zo ook op het bedevaartsoord “Onze Lieve Vrouw ter Nood”, de plaats waar deze workshop wordt georganiseerd.
 
Op de eerste dag gaan de deelnemers op zoek naar hun beeld van Maria aan de hand van (bijbel)verhalen, muziek, beeldende kunst en film. We brengen een bezoek aan de Genadekapel op het terrein. Het verhaal van Maria wordt daar op bijzondere wijze in fresco’s vertelt. Natuurlijk is er ook ruim de tijd om te dwalen over het bedevaartsoord. Op de tweede dag van deze workshop schilderen ze ‘hun’ Maria op doek onder leiding van Pauline Bakker.
 
Ter voorbereiding vragen we een foto toe te sturen van het Mariabeeld in de kerk in uw woonplaats of als dat niet mogelijk is van een ander Mariabeeld in uw omgeving.
 

Prijs € 195,00 all-in. (inclusief materiaal)

Aantal deelnemers minimaal 7 maximaal 15